Sunday, May 14, 2023

Hersoni vabastamine. 11. november 2022

 

Sai kaua oodatud aga see äärmiselt tähtis päev on käes!
 
* 11-s nädal (13. mai): Ennustan – selleks, et Donbassi rindel lõunast tulevat survet leevendada ründab Ukraina järgmisena Odessa idatiivale jäävat Hersoni ja selle taga asuvat ruumi ning üritab ära lõigata Krimmist tulevad varustusteed. Kui ukrainlastel peaks kuidagi korda minema venelaste au ja uhkus ehk Krimmi sild ka maatasa teha, siis oleks Hersoni kaitse venelaste jaoks juba tõsine probleem. Kui nii ka läheks, siis selle (Hersoni) rünnakuga hakkaks ukrainlased dikteerima juba kogu sõja käiku. Saab tulema pikk ja verine suvi
 
Mis seis on?
 
Venemaa on surutud kaitsesse ja taganeb, Ukraina kontrollib sõda Hersoni kättesaamisega strateegiliselt 100% ning on aeglaselt aga järjekindlalt sammumas võidu poole. Pange tähele, et igasugune surve Ukrainale on tulenev lääneriikide hirmust, et tänasest režiimi ellujäämise eest võitlev Putin kasutab viimast mis võiks veel kuidagi paratamatut muuta – tuumarelva.
Samas muutuvad venelaste kaitseliinid lühemaks mida rohkem neid tagasi surutakse ning seega jääb ukrainlaste rünnakutempo aeglasemaks lisaks ka kasvõi ilma tõttu nüüd nagunii. Raskesoomuse liikumise aeg on mõneks ajaks läbi, tekib puhkepaus mis on kasulik rohkem Venemaale kui Ukrainale.
 
Mis edasi?
 
Venelane koondab rünnakud Bahmutile. Ukraina peab samas ootama veebruari algust, sest kui selleks ajaks on korralikult külma olnud on see ideaalne aeg soomusrünnakuteks.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home